JEG SÅ MEG SELV PÅ TV OG BLE TATT PÅ SENGA!!

charterf11.jpg

GOD Fredag fra flyttekaoset folkens! Som dere vet så har jeg jo solgt leiligheten og er midt i flytting og pakkekaos. Og i går kveld så snudde jeg seriøst alt på huet og reiv ut alt av skap for å få en oversikt. Og mens jeg stod med huet ned i all mulig drit så ser jeg på tlf og den har EKSPLODERT!

Jeg hadde ikke sjekket tlf på noen timer og klokka 20:00 i går fikk jeg vite gjennom snaps og meldinger at jeg var på tv. Jeg bare WHAT! Jeg skal jo ikke være der før Mandagen. For det var det jeg fikk vite på premierefesten. Så jeg og søstern skrudde på TV3 og jaggu.. Der var jeg.

Jeg DØDE seriøst innvendig! Jeg fikk bare sett halvparten så jeg fikk ikke med meg treningsbiten, eller Gardermoen biten, men jeg fikk høre at det var superkoselig at jeg hjalp hun gamle dama på flyplassen og det så jeg på snap blant annet. Herreguuuud! Jeg synes det var så kult at det var så mange som snappet meg TIL MEG! Og jentene mine som knappen «Coachen min er på TV». Gud jeg døde! Også hadde jeg tryna inn i Jeffrey Star highlighter´n min å så jeg. Hoho!

collage charterfeber.png

Det er helt sinnsykt hvor mye de klipper og jeg var så redd for hvordan jeg kom til å bli fremstilt. Når jeg var på premieren så snakket jeg med de som klipper blant annet og de sa noe sjukt fornuftig faktisk. De sa..

«Vi kan ikke klippe deg til et dårlig menneske… På akkurat samme måte som at om du er et dårlig menneske så kan vi ikke klippe seg snill og god» Det er slikt som skinner gjennom og de er ikke ute etter å lage oss til noen ræva mennesker, så det dere ser.. det er ekte♥

Jeg synes det var litt rart å bli filmet i starten, men jeg ble fort vant til kameraet og jeg storkoste meg, var meg selv og boblet over av energi for en ting skal jeg si dere. Man blir jo ekstra gira når noen står med et kamera opp i ansiktet ditt. Så man ble liksom ekstra glad og hadde det ekstra morsomt om dere skjønner.

Jeg håper hvertfall dere kjenner meg godt igjen når dere ser meg på tv for jeg var 110% meg sjæl. Så lenge man er seg selv så har man ingenting å tape.. Med mindre man er et rasshøl da! Haha.. I helheten så var det en sprudlende opplevelse for meg og dere får se meg klønete, livredd, driti ut, sprudlende, glad, hysterisk og morsom (tror jeg selv da hvertfall) Dere kjenner jo humoren min.. Litt svart, litt krass og mye selvironi.

Så dere første episode? Hva synes dere?

For dere som misset gårsdagens episode kan se gratis på www.viafree.no om dere vil!

charterff12.jpg

4 kommentarer om “JEG SÅ MEG SELV PÅ TV OG BLE TATT PÅ SENGA!!

    1. Det er jeg usikker på faktisk. På shoot så får vi bare utdelt og det er ikke alltid jeg får med meg hva det er. Men det er reebok hvertfall :D

  1. Seriøst, jeg så den episoden nå nettopp, og jeg må bare si at jeg ble rørt over hvordan du hjalp den gamle damen og den utstrålingen din :) Jeg kjenner meg igjen i deg, altså :D

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.