BULLSHIT OG RÆVSLEIKING

Herregud, jeg må bare dele gårsdagen med dere. Som mange av dere vet var det premiere på Charterfeber i går og premierefest på Hard Rock Cafe og jeg skal si dere 1 ting og det er..

FY FAEN JEG HADDE ANGST! Jeg tuller ikke med dere. Jeg dro dit alene og kjente ingen bortsett fra kamera crew´et som filmet der nede og jeg hadde ikke lyst til å dra i det hele tatt, men så tenkte jeg jo “what the hell” man lever jo bare en gang og jeg får jo bare denne sjansen. Hvor ofte er man på premierefest liksom. Hihi..

Heldigvis gikk det veldig fint og jeg traff på Anne-Cathrine som jeg dro med. Jeg møtte så mange fantastiske sjeler i går utover kvelden. Altså.. Dere aner bare ikke. Jeg skulle ønske dere kunne vært flue på veggen i går kveld. Jeg ble sittende å snakke mye med Svein og let me tell ya. FOR et fantastisk menneske! Jeg føler vi har litt av den samme energien.

Etter festen på Hard Rock så dro en liten gjeng av oss på en liten pub/cafe. Det var produsenten, crew som hadde filmet og et fåtall deltagere som ble der. Jeg var “alene”, men det føltes som jeg var med mine beste venner.

meg og svein blogg.jpg

Jeg fortsatte å snakke mye med Svein og en annen fiiiin gjeng utover natterstimene og det var helt sykt hvor dypt det ble. Mye dypere samtale enn man trodde man kunne ha på en pub i en bakgate, men stemningen, tankene og følelsene som ble delt i går var beyond bra.

Og det er med dette jeg med hånda på hjerte kan si at det overfladiske ikke har en damn shit å si. Det å ha en flott kropp, et vakkert fjes, mange venner, eller et fancy liv har FUCKALL å si i mine øyne. Det er når du har evnen til å forstå, lytte og genuint bry deg om andre mennesker du er verdifull i mine øyne.

Når du klarer å se bort ifra dine egne egoistiske behov for å hjelpe en annen eller tar vare på de rundt deg, da er du faen meg et bra menneske. Alt det andre er bare en bonus.

Jeg kjenner jeg får mindre og mindre til overs for overfladisk bullshit og rævsleiking. Og det er faen så deilig. Jo eldre man blir jo klokere blir man på visse områder og man kan alltid lære og man kan alltid bli bedre, men er det en ting jeg har lært så er det at jeg trenger ikke være redd for å være med selv og jeg ser tvers gjennom de som liker meg fordi jeg har en fin sjel og de som “liker” meg fordi de vil “ha noe” av meg..

Jeg vil være blant mennesker som er mine likesinnede. Jeg vil være blant mennesker som inspirerer meg, motiverer meg og heier på meg. Og det var jeg på slutten av kvelden i går og når jeg dro fra Oslo i 2 tiden på natten så hadde jeg en så god følelse inni meg og jeg var så takknemlig..

Takk til alle dere fantastiske sjeler som gir meg glede, støtte og kjærlighet hver dag! Jeg jobber hardt for å gi tilbake og jeg er her for dere anyday. Det vi har klart å skape her sammen er fantastisk!

Vi motiverer og inspirerer hverandre og det er good vibes og girlpower ALL THE WAY!♥

emmeli og meg

 

By |2018-09-18T17:05:28+00:00september 18th, 2018|Hverdagen, Personlig|

2 Comments

  1. Stine 18/09/2018 at 18:09 - Reply

    Så bra at du fikk en awesome opplevelse! Og klapp på skulderen for at du dro alene☺️👌🏻 Jeg er så enig med deg, bort med alle rævsleikere og kravstore folk som bare tapper en for energi🤬 Du er fantastisk og fortjener akkurat det beste!!!❤️

    • christinekamphaug 18/09/2018 at 18:17 - Reply

      PREACH! <3 Tusen takk for fine ord vakre! du er god som gull!

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.