SKAL JEG STILLE IGJEN? WELLNESS? BIKINI?

I løpet av en helg som dette får jeg alltid masse spørsmål av de rundt meg “når skal du stille neste gang da?” og jeg vet liksom aldri hva jeg skal svare på det for å være ærlig. En del av meg blir MEGA motivert når jeg er på konkurransene og en annen del av meg innser at jeg har det som plommen i egget just as it is now med treningen min, kostholdet mitt og det å ikke skulle i noen spesiell form.

Men samtidig så kjenner jeg jo veldig på det at det hadde vært gøy å stille igjen. Jeg hadde jo innstilt meg på å stille i wellness fitness, men den tanken har jeg slått fra meg for min kropp passer ikke inn i den malen. De jentene skal ha like mye muskelmasse som bodyfitness, men med tyngde og muskler i beina. Noe som kjennetegner en typisk Wellness fysikk er korte bein og lang overkropp og jeg er jo faktisk stikk motsatt. Hehe.. Så det skjer faktisk ikke.

collage NM17.png

Det er ikke bare å stille i hva som helst. For kroppen må jo passe inn i klassen du vil stille i. Og jeg er grunn enig i at jeg har en veldig typisk bikinifitness fysikk så det blir å jobbe seg mot det neste gang. Men.. Jeg må ha en lavere fett% enn det jeg hadde i fjor. I fjor så hadde jeg helt ærlig trengt en med til på diett.

Dere tenker kanskje at formen min var bra og det var den jo, men den var ikke 100%. Så når jeg stiller igjen skal jeg begynne tidligere på diett så jeg rekker å bli stram nok i beina så jeg kanskje kan slå den 4 plassen jeg fikk på NM. Det var ikke gøy. Hehe..

collage arnolds.png

Jeg hadde jo egentlig tenkt å stille til våren neste år, men jeg tror kanskje jeg heller vil vente med høsten 2019 så jeg kan bygge muskler enda lenger. Det finnes jo noen som stiller hver sesong og aldri forbedrer seg i mellomtiden eller typ “alltid” er på diett og det må jeg si er lite fornuftig.

Jeg har lyst til å virkelig forbedre meg i mellom mine konkurranser så jeg forhåpentligvis kan gjøre det bedre + at jeg ikke ønsker å la kroppen min være på et kaloriunderskudd i mer en 1 sesong om gangen. Når jeg ser folk som er i konkurranseform året rundt så får jeg vondt i sjela for det er ikke sunt!

collage progresjon.png

Dette er bilder mellom mine konkurranser og jeg vil jobbe enda hardere på gymmen for å forbedre fysikken enda mer til neste konk. Det sammen med lang nok tid på diett vil forhåpentligvis gi et positivt utslag og det er det jeg jobber imot!

Jeg har satt meg noen mål mot min neste konkurranse jeg skal dele med dere i løpet av uka♥

By |2018-09-16T15:02:15+00:00september 16th, 2018|Coach Kamphaug, Fitness|

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.