FOR EN DAG! VI KOM PÅ PALLEN!

GOO1 to.jpg

FY FAEN FOR EN DAG!!!! Jeg har vært på farta i hele dag og har vært backstage siden 08:00. Dagen har gått i 110% og jeg er så stolt av prestasjonene til Team Kaliber i dag og spesielt jentene jeg har coachet!

Altså, jeg får bare ikke sagt hvor STOLT jeg er!! Denne helgen sanket jentene mine GULL og SØVL i Gardermoen Fitness Contest. Begge to er debutanter og det er deres første konkurranse. Dere kan tro jeg grein! Ah.. life!

Nå skal jeg ut å spise med teamet også blir det hjemover til Kim og Nova♥ Motivasjonen er på topp etter en dag full av fitness selvom det blir en del fastfood fordi døgnet går i 110 på sånne konkurranser.

Var det noen av dere som var å så på?!

Nå skal helgen nytes håper dere har hatt en super Lørdag!

GOO2.jpg

By |2018-09-15T17:42:02+00:00september 15th, 2018|Coach Kamphaug, Fitness, Fitnessutøvere|

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.