GARDERMOEN OPEN HERE WE GO!

-Sponset Innhold-
GO1

God Fredag my strong strong friends! Denne helgen debuterer to av jentene mine I fitness for første gang på den nye konkurransen Gardermoen Open. Jeg er så SJUKT gira for jeg drar avgårde med 2 stjerneskudd av noen jenter og jeg er så stolt av det vi har klart og oppnå sammen og ikke minst den harde jobben de har gjort med meg som backup mot konkurransene i år!

collage EM BLOGG.png
Kom til meg for et par mnd siden og ville spisse formen mot konk

collage INGRID BLOGG.pngStartet med meg i Strongbody for over et år siden

Dagen i dag har jeg brukt på jobb og organisering av diverse ting. Jeg har fått inn en japp og effektiv overkrpopsøkt og nå skal jeg pakke det siste jeg trenger og komme meg oppover for å møte Team Kaliber og jentene mine. I dag er det innveiing som gjelder og det vil si at jentene må inn og registrere sin ankomst og betale konkurranse avgift, måle høyden sin samt å få godkjent bikini og sko.

GO3.jpg

De er ganske strenge og bikinien skal i utgangspunktet dekke 2/3 av rumpa selvom det kanskje ikke ser slik ut for dere som er tilskuere. Hehe.. Skoene skal ikke være høyere enn 12 cm om jeg ikke husker helt feil og her sitter det folk fra Norges Fitness Forbund å måler med målebånd altså. No joke ;) Folk har filt ned skolene sine for å få de ned en millimeter liksom. Hehe..

Jeg er så sjukt spent på utfallet denne konkurransen. Dette er jo på en måte en oppvarming og de fleste liker nesten å se på det som en generalprøve til NM som er om 2 uker igjen.

Er det noen av dere som skal opp til Gardermoen å se på?

Gooood helg vakringene mine!!

Tights HER! // Topp HER!  // Sneakers NIKE HuarracheGO2.jpg-Sponset Innhold-

 

 

By |2018-09-14T16:46:11+00:00september 14th, 2018|Coach Kamphaug, Fitness, Fitnessutøvere|

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.