KATTA ER UTE AV SEKKEN! DERE SER MEG PÅ TV I HØST PÅ…

chartefeber4.jpg

Oh yes, nå har jeg fått mange snaps og meldinger av dere på Instagram og det er jo bare å røpe den store hemmeligheten! Jeg ville drøye så lenge som mulig egentlig, men nå er det uungåelig å holde det for meg selv lenger siden det skrikes ut i det vide og det brede.

Jeg sa jo at jeg skulle være med på et TV program og nå kan jeg endelig røpe at jeg har vært med på CHARTERFEBER! Hahaha.. Okei, jeg dævver så jævli da! For det er ikke det at jeg ikke digger programmet, men jeg hadde aldri i livet trodd at JEG skulle være med på noe slikt. Jeg gruer meg sykt til å se meg selv på TV fordi jeg har så mange komplekser for å være brutalt ærlig med dere, men det er en helt annen sak..

charterfeber2.jpg

Dere lurer kanskje på hvordan jeg fikk spørsmål om å være med og det skal jeg fortelle..

Jeg møtte ei som heter Anne Cathrine på en fotoshoot med www.x-life.no. Som dere vet er jo jeg ambassadøren dems og hun ble spurt om å være med utenom så jeg har aldri møtt henne før den fotoshooten for typ 3-4 måneder siden.

Jeg er en veldig sosial, happy-go lucky jente og jeg skravler med alle. Hun er også veldig  sosial av seg og etter vi var sammen den dagen spurte hun meg “du vil ikke være med på charterfeber da?” fordi hun trengte noen å dra med. Og jeg er en spontan jævel så uten å tenke meg om sa jeg bare “ja, hvorfor ikke?!”

charterfeber1

Jeg trodde jo ikke det skulle bli noe av, men det ble det. Haha.. Så en uke senere fikk jeg vite at vi skulle på tur til Granca sammen. Jadda.. Her går det fort i svinga. Det å dra på ferie med noen man ikke kjenner er jo litt skummelt og jeg er spent på hva dere synes.

Jeg skal ærlig innrømme at det ikke helt ble som jeg hadde sett for meg, men fy flate så gøy den opplevelsen var og kamerateamet var så sjukt kule! Jeg hadde det så gøy, vi ble tatt så utrolig godt vare på, ble kjent med mange freshe mennesker og jeg sitter igjen med et minne jeg kan le meg skakk av når jeg blir gammel.

Premieren er førstkommende Mandag klokken 19:30 på TV3!

FUCK jeg gruer meg!!!! Legger ved noen bilder fra turen♥

charterfeber3.jpg

By |2018-09-12T14:28:22+00:00september 12th, 2018|Hverdagen|

2 Comments

  1. Kamilla 12/09/2018 at 16:25 - Reply

    Æææææh! Sååå sjukt kult! Jeg har aldri sett på CF før, men nå skal jeg sørenmeg benke meg foran skjermen og følge med! Digger at du bare kjører på, er spontan og gjør det du vil uten å la deg stoppe av dumme komplekser 👏🏼

    • christinekamphaug 18/09/2018 at 17:35 - Reply

      Hahah! off! Det er rimelig skummelt. Jeg er med fra neste Mandag! Kommer til å dø når jeg ser meg selv på tv :O Men lenge leve spontaniteten! :D

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.