EN BYRDE FJERNET FRA SKULDRENE!

leil1.jpg

Hei sterke venner. I dag har en skikkelig byrde blitt løftet fra skuldrene mine og jeg føler meg 10 kg lettere. Siden vi har kjøpt hus så vet dere jo alle at leiligheten min skulle selges og det boligmarkedet som er nå så er det ikke godt å si hvordan utfallet kan bli. Jeg er ingen bolighai så jeg aner jo ikke hvordan boligmarkedet fungerer.

Jeg vet hvertfall at i den siste tiden så har boligmarkedet vært litt tregere og ting kan ligge ute lenger før det selges i forhold til for noen år siden. Det har skremt meg litt siden vi allerede har kjøpt hus. Så jeg har følt et ekstra press for det å ha et hus og en leilighet på skuldrene er rimelig heavy.

LEIL2.jpg

LEIL5.jpg

Leiligheten min ble lagt ut på finn.no Lørdag kveld klokken 20:30 ca og allerede Søndag formiddag fikk jeg telefon fra megler om at det var 2 stykker som ønsket å komme på privat visning. Siden jeg var i Trondheim hadde jeg ikke sjans i går på Søndag, men jeg sa jeg fikk det til Mandag og jeg hadde visning i går klokken 19:00.

Jeg brukte hele dagen på å vaske vinduer og shine leiligheten skikkelig for jeg trodde jo jeg hadde god tid til å fikse det på siden den offisielle visningen ikke skulle være før til Søndag. Det kom et par og ei jente på visningen i går.

LEIL3.jpg

LEIL6.jpg

I dag ringte hun meg og la inn et bud på det jeg hadde sett for meg å selge leiligheten for så jeg tenkte at det ikke var noe vits i å stresse noe mer med visninger så leiligheten ble SOLGT til henne. Og selvom det er drittrist å gi slipp på drømmeleiligheten min så kjente jeg at det var som en byrde lettet fra skuldrene mine.

Nå er det full fokus fremover og så lenge jeg kommer meg gjennom September levende så er jeg glad. Jeg flytter til Rena i starten av Oktober og bor der med Kim til huset er ferdig bygget i løpet av andre kvartal neste år.

LEIL4.jpg

LEIL8.jpg

Selvom dette sikkert er et dritkjedelig innlegg så ville jeg bare fortelle dere så dere vet hvorfor jeg har vært så stille i det siste. Det er sjukt mye å gjøre om dagen og det å gjøre klar en leilighet for salg og selge er stress i sjela og jeg sitter her udusja, jævli og ikke har jeg fått trent siden forrige uke heller. Jeg føler jeg ikke har fått pustet ordentlig på et par uker.

Så før jeg legger meg skal jeg ta meg en lang dusj og prøve å senke skuldrene litt. Nå gjenstår bare selve flytteprosessen og vask av leilighet i tillegg til alt som skjer i September. Denne måneden kommer til å løpe fra meg med 2 fitnesskonkurranser, en messe og store mengder med jobb. Jeg liker å ha mange baller i luften, men jeg skal ikke legge skjul på at jeg gleder meg til å være tilbake på Rena og ferdig med stresset så jeg kan vie full fokus på jobb, blogg og YouTube!

Tusen takk for at dere titter innom! Dere er GULL!♥

LEIL7.jpg

By |2018-09-11T19:07:09+00:00september 11th, 2018|Hjem, Hverdagen|

5 Comments

 1. HegeM 11/09/2018 at 19:03 - Reply

  Shitt! Da er du heldig! Vi selger nå i lørenskog. Å meglerene sliter omdagen med å få solgt i lørenskog!

  Dødsfett! Gratulerer!!:)

  • christinekamphaug 18/09/2018 at 17:34 - Reply

   Tusen tusen takk! håper dere får solgt nå også <3

  • christinekamphaug 18/09/2018 at 17:37 - Reply

   Åh, takk! Håper dere får solgt asap dere også <3

 2. Meli 12/09/2018 at 08:39 - Reply

  Å nei, skulle gjerne ha kjøpt leiligheten selv 😫

  • christinekamphaug 18/09/2018 at 17:35 - Reply

   aww! Du finner drømmeleiligheten din veitu! :D

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.