Helgeupdate! Møter, formsjekk og leilighet!

collage bilde

FOR en helg i Trondheim! Jeg har vært borte hele helgen og det har vært sjukt hektisk siden jeg dro Fredag formiddag. Jeg landet på Værnes rundt 11:30 og siden det har det gått i 110! Jeg liker det jo når jeg er hektisk, men nå de siste ukene møter jeg meg selv i døra og tiden går så SJUKT fort!

 

Lørdagen brukte vi på møte med hele Strongbody teamet og etter det var det å gjøre seg klar til middag og litt sosialt med teamet og dagen i dag gikk til poseringstrening og formsjekk på Ingrid Anne som skal stille i Womens Fitness neste helg. Så kult å ha fulgt henne i over et år gjennom Strongbody og til hennes første konkurranse. Hoho.. Coach Kamphaug is proud!

kaliber peak 11.jpg

kaliber peak44

kaliber peak66.jpg

De kommende ukene blir det mye som skjer med fitness konkurranser 2 helger, messe hvor jeg og Maria skal stå på stand og representere Strongbody mellom konk helgene også er det plutselig Oktober og høst.

Leiligheten min ble også lagt ut for salg i går kveld på finn.no forresten og jeg fikk allerede telefon på formiddagen i dag av megler om at det har vært stor respons og at det er 2 forskjellige folk som ønsker å komme på privatvisning så det skjer i morgen. Det blir spennende.

Nå er jeg hjemme og resten av kvelden brukes på jobb som vanlig. Hihi.. #Arbeidsnarkoman Håper helgen har vært gode mot dere og at dere er klare for å knuse den kommende uken♥

By |2018-09-09T21:45:30+00:00september 9th, 2018|Coach Kamphaug, Fitness, Fitnessutøvere|

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.