VELG RIKTIG COACH FOR Å LYKKES!

//Reklame for jobben min//
collage øverst.png

Når man hører ordet coach så kan det være en hel del forskjellige ting. Er det en helsecoach? Livsstilscoach, Treningscoach? Fotballcoach? Ja, så mangt.

Derfor skal jeg prøve å forklare dere litt hva jeg jobber med som en Online PT & Coach. For det første så handler det å være coach om å se hver enkelte og finne ut av hva som fungerer for akkurat den personen. Jeg har en viktig rolle i den personen sitt liv og det er min oppgave å hjelpe til på best mulig måte at dette mennesket lykkes med trening og kosthold. Der er det ingen fasitt . Det er mange veier til rom og man kan lykkes på forskjellige måter. Det er ingen mal på hvordan, det er derfor opp til meg å finne ut av hvordan akkurat DU kan nå målene dine.

For å lykkes er det viktig at man har evnen til å gi det lille ekstra, men også bli trygg på seg selv. Det er der jeg kommer inn i bildet. Jeg lager et treningsprogram og en kostholdsplan ut ifra hvor du er pr dags dato og lager et opplegg slik at du skal lykkes på best mulig måte i din hverdag. Enten du er student, 2 barnsmor, alenemor eller aldri har trent før.

Jeg tilrettelegger slik at du skal føle mestring i en sunn livsstil og slik at du får en motivasjon og en passion for trening og kosthold fordi det kanskje ikke trengte å være så komplisert som du trodde. De fleste får en aha opplevelse.

Jeg lærer deg å tenke nytt. At det ikke er noe som heter dårlig samvittighet om man spiser kake i en bursdag eller at man ikke skal trene som straff fordi man spiste litt mye en helg eller «skeiet litt mye ut» Jeg hjelper deg rett og slett med å innse at det ikke trenger å være «ALT eller INGENTING» Det er noe som heter balanse og det er viktig å kunne leve litt også, ellers er det ikke holdbart over tid.

Det er ikke slik at hvis man skal trene, være sunn å få resultater så må man ofre alt sosialt, aldri dra i bursdag, aldri spise en burger, eller aldri spise sukker. Det er ikke holdbart for fem flate øre. Det klarer vi i hvada 3 uker også stuper vi ned i godteskåla og føler oss værre enn før vi startet. Tro meg, jeg vet for jeg har vært der.

Jeg hjelper deg med å endre livsstilen og gir deg de beste verktøyene for å lykkes videre på egenhånd slik at resultatene dine blir varige uten at du må takke nei til sosiale sammenkomster og spise torsk og brokkoli 4 ganger om dagen. JEG ER FOR LIVET OG DET Å KUNNE FÅ I BÅDE POSE OG SEKK!

Og det kan man med riktig coach..

Mine jenter lærer å kunne slappe litt av når det kommer til kosthold. Ikke stresse over en bursdag. Nyte en skikkelig Lørdag med god mat og litt godt i glassen på kvelden, eller en kinodate med godteri uten å gå i kjellern etterpå. Og det å klare å gå tilbake til litt sunnere vaner dagen etter. Det er det jeg liker å kalle den perfekte balansen og det gir varige resultater.

Bare se her, her er noen av jentene mine på vei mot målene sine og en ting de alle har til felles er treningsglede, matglede og mestringsfølelse..

collage 1.png
collage2.png
collage3.png
collage4.png
collage5.png
collage6.png
collage7.png

⇒ Om du er nysgjerrig på hvordan denne online coachingen fungerer så kan du sende meg en mail på christine@strongbody.no og skrive “nysgjerrig” i emnefeltet så sender jeg deg uforpliktet info. Eller så kan du legge inn mailen din i kommentarfeltet om det er enklere.

Resten er opp til deg, hvor vil du være om 4 uker? 8 uker? 1 år?!♥

//Reklame for jobben min//

By |2018-09-03T14:10:14+00:00september 3rd, 2018|Coach Kamphaug, StrongBody klienter, Trening|

One Comment

  1. emilie 06/09/2018 at 18:09 - Reply

    Er nyskjerrig.
    Er student og er klar for forandringer!
    Emilie.hansen96@hotmail.com

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.