ET NYTT KAPITEL ER KOMMET..

collager kunder blogg 450 x 550

Med lettere skallebank våknet jeg i dag med et vagt minne om gårsdagens 50 årslag var et faktum. Jeg drikker så sjeldent og jeg glemmer hvor lite jeg faktisk tåler. Det skal ikke mye til før jeg blir fnisete og derav litt uggen dagen etter. Jeg drakk ikke så mye, det ble noen glass vin og et par kaffe og baileys til kakene og det var mer enn nok.

35932496_Unknown

I dag så er det mye som skal ordnes her, vi skal rydde skikkelig og sine til det kommer fotograf til uken. Jeg kjenner at det er litt vemodig å gi slipp på denne leiligheten for jeg har jo hatt det så fint her. Det har rett og slett vært en perfekt leilighet for meg og Nova, men nå er snart det kapitelet over og denne døren som lukkes er starten på noe nytt.

bbbb
Jakke HER! // Topp HER! // Tights Gina Tricot // Sneakers reebok royal glide // Veske pull&bear fra I fjor

Det er en veldig spennende tid i vente. Det blir helt sinnsykt frem til neste år. Det er fitnesskonkurranser nå i September, flytting i Oktober også er jo det store spørsmålet om jeg skal stille i fitness igjen til våren neste år som var planen eller om jeg skal vente til høsten neste år. Eller våren 2020 kanskje?

Bah.. Det er ikke alltid lett. Jeg skal dele noen tanker med dere i et eget innlegg om akkurat det. Om jeg skal stille til våren må jeg begynne på diett om ikke så lenge nemlig! Er jeg klar for det.. Jeg vet helt ærlig ikke.

Håper helgen deres har vært fin! Nyt Søndagen vakre sjeler, her skal armene brettes opp og det skal sjaues♥

By |2018-09-02T11:51:53+00:00september 2nd, 2018|Hverdagen|

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.