JEG KUNNE LØYET TIL DERE

-Sponset innhold-
mandag3.jpg

God Mandag alle sammen! Jeg håper dere har hatt en fantastisk helg fylt med energi og morsomheter. Vi har vært på farta hele helgen og forrige uke var helt crazy stressende. Stresset fortsetter denne uken. Jeg kjenner at skuldrene kryper opp mot nakken og stresset kjennes i systemet.

Jeg skal være 100% ærlige med dere og si at kostholdet mitt den forrige uken IKKE var bra. Det gikk i fastfood, frokostblandinger, sjokkis, proteinbars og mcflurry. Jeg tror faktisk jeg spiste 4 mcflurry forrige uke om jeg ikke husker feil. Vi satt så mye i bilen og det bare ble sånn. Ikke vond å be til tider, hehe..

Jeg fikk “bare” inn 3 treningsøkter av totalt 5 planlagte og det irriterer meg, men jeg var nødt til å prioritere jobb, meglere og huskjøp med kjøkkenmøte, kontaktmøte og what not + salg av leilighet min.

Noen uker er bare sånn og vet dere hva? DET ER HELT GREIT.. Vi er ikke perfekte og vi må slutte å stille så skyhøye krav til oss selv når det kommer til trening og kosthold. Noen uker er DRIT bra, mens andre uker kan man vel egentlig bare kalle DRIT… hehe.. #LIFE

Og hvis man klarer å akseptere det er det så mye enklere å faktisk ha denne livsstilen. Det trenger ikke være alt eller ingenting..

collage MANDAG.png

collage MANDAG2

Og jeg kunne bare droppet å vise dere bildene over her hvor det ser ut som jeg ikke har vært på do på 2 uker og kun vist de over hvor jeg holder inn magen alt jeg kan og bruker lyset til min fordel. BUT NO! Hvorfor i helvette skal jeg lyve på den måten? Let´s be real.

Så når du scroller gjennom instagram feed´en din eller sjekker blogger i lunsjpausen og ser alle de sporty folka som kanskje får deg til å føle deg utilstrekkelig så tenk på alt de IKKE viser deg. INGEN er perfekte og jeg vil ikke ha det på meg at jeg bidrar til noe kroppspress eller at andre føler seg utilstrekkelig, derfor velger jeg å dele de litt mer shitty dagene eller ukene også.

Og hvis dere er like oppblåste etter helgens kos som jeg er så vit at det går over etter et par dager med sunn og god mat igjen. INGENTING er “ødelagt”. Ingenting er “forgjeves”.

Det som skjer når vi stresser, sover dårlig og spiser driiiit er at kroppen samler vann og det forsvinner. Kroppen justerer seg fint tilbake når sunne rutiner er på plass igjen så senk skuldrene og knus treningsøktene deres denne uken med litt ekstra energi i kroppen.

mandag4.jpg
Joggebukse HER! // T-shirt utsolgt men liknende HER!

Nå skal jeg begrave meg selv i litt mer arbeid før jeg må stressrydde kåken som er full av hybelkaniner fordi Nova røyter som et vilt helvette. Det kommer nemlig en en megler klokken 13:00 (dobbeltsjekket nå og han kommer faktisk 12:00, haha.. FML!) så jeg må vel også vaske det slitne trynet mitt som har på gårsdagens maskara. PUH!

God Mandag a dere!

Pusspuss Christine

-Sponset innhold-

 

 

 

By |2018-08-27T09:16:34+00:00august 27th, 2018|Hverdagen|

6 Comments

 1. Karoline 27/08/2018 at 09:36 - Reply

  Missforstå meg rett,men fint å se at du også skeier ut :) Og viktig poeng at selvom man skeier ut og blir oppblåst osv så har man ikke ødelagt formen/kondis.Gooood mandag ^^

  • christinekamphaug 27/08/2018 at 11:37 - Reply

   Jeg skjønner absolutt hva du mener og det er viktig å være menneske og vise at det er helt normalt. Jeg liker ikke at noen mennesker blir glorifisert fordi de velger å vise kun de gode sidene. Herregud, vi må jo bidra til at våre søstre får det hele bildet slik at de ikke trenger å føle seg alene om de skulle ryke på ei lista smell :)

   Ønsker deg en god uke! <3

 2. Mirjam 27/08/2018 at 09:37 - Reply

  Dette var deilig å motiverende å lese idag! Har spist altfor mye usunt fredag-søndag og føler meg heilt dritt. Starter mandagen med å legge det bak meg å fokusere på å få tilbake di sunne måltidene og ikke fokusere på den oppblåste magen 😊 ha en fin dag!

 3. Alexandra 27/08/2018 at 10:14 - Reply

  Utrolig bra skrevet, og bar timet siden mange (meg inkludert) ikke har spist optimalt i helgen😅

  Jeg bare lurer på om du kan ha en liten update ang microbladingen av bryna dine? Vurderer strekt å gjøre det selv, men lurer på om det er verdt det og hvor lenge det holder seg pent❤️

 4. Kamilla 09/09/2018 at 21:09 - Reply

  Dette er enda en av grunnene til at du er GOAL, Christine! Så brutalt, så ærlig og så ekte. Takk for at du har mot og styrke nok til å være en motvekt til «den perfekte instagramverden» vi er på vei inn i 💪🏼🤗

  • christinekamphaug 18/09/2018 at 17:31 - Reply

   Åååh, så utrolig koslig <3 Tusen tusen takk! Du aner ikke hvor mye det betyr! <3

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.