JEG STARTET PÅ BUNN!

I dag tenkte jeg skulle ta dere med litt tilbake i tid både med bilder og tekst. Når jeg nå har den største motivasjonen jeg noen gang har hatt og tenker tilbake på de 3 siste årene så blir jeg egentlig sjokkert.

La meg ta dere med på en reise.. Min reise..

Som mange av dere vet så startet alt med et brudd. Jeg var forlovet og ble bedratt. Hele livet mitt ble snudd på hodet. På 1 uke flyttet jeg fra huset jeg bodde i og måtte bo på sofaen til mamma med alle tingene mine i søppelsekker og pappesker. Jeg husker hele loftstua til mamma var fylt opp. Jeg spiste ikke på nesten 2-3 uker med unntak av røyk, pepsi max, en skyr og en banan i ny og ne som mamma presset på meg. Jeg gikk drastisk ned i vekt og mistet lysten på å leve for jeg var så langt nede.

Men det var min start…

collage 5.png
Dette var min første Instagram post

Mamma er body pump instruktør og tvang meg med på gruppetimer. Og jeg begynte å like det. Jeg som aldri hadde trent før i hele mitt liv, festet hver helg og var usunn som faen begynte faktisk å like trening. WHAT? Treningen ble min terapi og min flukt fra virkeligheten som var så vond.

Jeg møtte etterhvert Kim som er min barndomsvenn. Han introduserte meg til styrketrening utenom gruppetimesalen. Etterhvert ville jeg mer. Jeg leste meg kjapt opp og lærte meg en hel del på egenhånd når det kom til trening og kosthold fordi interessen ble så stor. Jeg trente i gruppetimesalen fordi jeg ikke turte å trene i frivektområdet.

Noe dere ikke vet er at jeg slettet instagram og facebook i starten av det forrige forholdet mitt. Så jeg startet instagram igjen fordi jeg ble inspirert av mamma som hadde det. Jeg turte nesten ikke legge ut bilder i starten, men ble tøffere og tøffere.

collage 6.png

Jeg hadde fortalt mamma om coaching fra Strongbody fordi jeg hadde så utrolig lyst på det og hun gav meg det i gave. Og little did I know, den gaven skulle bli begynnelsen på noe helt vilt. Jeg husker når jeg bestilte planen min sa så jeg inni meg «EN DAG… En dag skal JEG jobbe som coach for Strongbody» Og det sa jeg aldri til noen, kun en tanke såvidt jeg husker.

collage 4.png
Dette er mine formbilder før jeg startet med coaching og min første konkurranse

Fra jeg fikk min strongbody plan av Coach Line tok det nøyaktig 1 år til jeg stod på scenen i NM og fikk 4 plass som debutant. Jenta som aldri hadde giddet å være aktiv før i hele sitt liv stilte i bikinifitness. Det målet skremte livskiten ut av meg, men jeg gikk ALL IN og jeg kom meg dit med god støtte fra familie og Kim. Å herregud ja.. stakkars Kim som holdt ut med meg på diett første gang.

Samme kvelden jeg skulle konkurrere så sitter jeg å skravler med Line (som praktisk talt er familie) også ut av det blå sier hun «Jeg har lyst til å ansette deg jeg». Og det kom som lyn fra klar himmel for jeg hadde jo ikke hørt noe snakk om det på forhånd.

Jeg takket selvfølgelig JA, for dette hadde jo vært en hemmelig drøm i et år og jeg følte meg som verdens heldigste. Jeg begynte å ta inn klienter og responsen var overveldende og jeg er så ydmyk og takknemlig for all tilliten jeg fikk og fortsatt får. Dette ble den største passion i mitt liv. Å kunne hjelpe jenter med å føle seg bedre med seg selv er den mest takknemlige jobben man kan ha som jente selv, ingen tvil.

collage3.png

Jeg fant min greie og har jobbet knallhardt siden. Og når sjefen min Gunnar ringte meg for noen uker siden og sa jeg hadde blitt medeier i Strongbody AS så begynte jeg å grine. WTF skjer nå liksom. Jeg har blitt eier av Strongbody. Min passion som jeg nå får ta en så stor rolle i. Og i dagene etter så klarte jeg ikke slutte å tenke..

Jeg tenkte på hvor langt nede jeg var, jeg hadde ingenting da jeg bodde hos mamma, jeg hadde ingen mål i livet fordi jeg hadde blitt så psykisk og fysisk avhengig av et annet menneske og jeg hadde NULL tro på meg selv. Jeg var i et fengsel ingen andre enn jeg kunne se og det var ingen som forstod.

Og nå er jeg sterkere enn noen gang og jeg har lært meg å stå på egne bein og ikke ta imot dritt fra noen. Hver dag starter jeg dagen med mailer fra jenter som er motiverte, jeg får ta en del i deres reise og kan hjelpe de opp på veien mot å bli råere versjoner av seg selv, hver dag får jeg lov å inspirere noen der ute til å gi det lille ekstra og hver dag får jeg hjulpet noen som har det vanskelig i livet. For det handler ikke bare om det fysiske og når jeg tenker på hvor jeg selv startet så kjenner jeg meg nesten ikke igjen.

66.jpg

Tenk om jeg hadde gitt meg når det var tøft..?
Tenk om jeg hadde gitt meg når tårene trilla..?
Tenk om jeg hadde trodd på meg selv de gangene jeg sa «dette klarer du aldri»
Tenk om jeg hadde trodd på alle de som ikke trodde på meg?
Tenk om…tenk om..

Livet er for kort til «tenk om!».. Livet er fort kort til å bli påvirket av andre som ikke gjør noe annet enn å heie deg opp og frem. Hvis du har en drøm så følg den. Hvis du har en passion så gjør det.. Ingenting kommer av seg selv og det er opp til deg hvor hardt du er villig til å jobbe for å nå målene dine. Uansett hva målene dine er så ALDRI gi opp.. For det kan koste deg drømmen.

Det kan til og med koste deg den drømmen du ikke visste at du hadde…

77.jpg

12 kommentarer om “JEG STARTET PÅ BUNN!

  1. Så utrolig motiverende innlegg! Tusen takk for at du er så ærlig ❤️ Det er vel en grunn til at du kommer deg så langt, for du inspirerer meg masse og er utrolig dyktig!

  2. Christine!! Jeg sa det i stad, men jeg sier det igjen; jeg kjenner jeg blir stolt! Å klarte så høyt som du har gjort, ikke bare for deg selv, men for så mange jenter som blir inspirert av deg hver eneste dag, det er beundringsverdig til tusen. Jeg er så glad på dine vegne. Takk for at du inspirerte meg❤️

  3. Ble faktisk rørt her jeg sitter… så utrolig fint skrevet. Det viser bare at ingen drømmer er for store så lenge man ikke gir seg. Du er helt konge og helt klart mitt største forbilde!! U rock 🙌🏾

  4. For ein inspirasjon, og for eitt råskinn du er 🙌💪 Eitt sunt og flott forbilde🙏🏻👏👏 Stå på, deg digga eg💪

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.