VELKOMMEN TIL MIN NYE BLOGG

God Tirsdag alle sammen og VELKOMMEN til min nye blogg! ENDELIG er den live og jeg har fått verdens beste hjelp til å sette opp denne fra scratch så jeg håper virkelig dere liker den. Jeg har en liten overraskelse til dere i bunn av innlegget!

Som dere ser er det et helt annet visuelt oppsett på den nå så det skal bli mer oversiktlig for dere og kanskje litt mer inspirerende? Det er hvertfall det jeg håper. Nå har jeg muligheten til å poste videoer av treningsøkter eller øvelser og hvor gull blir ikke det da!?

Motivasjonen min er sinnsykt høy og jeg gleder meg til alt vi skal få til sammen her inne fremover. Det jobbes forresten med å flytte over matoppskrifter og gode innlegg fra den gamle bloggen så hang on, det kommer bare mer og mer inn i kategoriene i tillegg til nye innlegg.

Tidligere har jeg jo nevnt for dere på den gamle bloggen at jeg mistet litt motivasjonen og trua på meg selv. Det var perioder jeg ville slutte å blogge, det var til og med perioder jeg tenkte «kanskje jeg bare skulle begynt å jobbe som butikksjef igjen» Ja, det er helt sykt right?

blogg

Men som med treningen så kommer motivasjonen i bølger og jeg ble enig med meg selv om å slutte å være så sinnsykt hard mot meg selv å faktisk gjøre det jeg elsker mest. Å kunne hjelpe andre med trening og inspirere slik jeg selv ble inspirert når jeg satte min fot på treningstudio for 3 år siden og aldri hadde trent før. Så nå satser jeg hardere enn noen gang med denne nye bloggen som i mine øyne er amazing! Jeg håper virkelig dere liker oppsettet for det betyr så masse for meg.

Jeg vil være deres trenings-wingman. Jeg vil at uansett om du har en dårlig dag eller en dag full av smil så kan du titte innom bloggen min å få en ekstra dose treningslyst og økt treningsglede, et motivasjonsboost. Tips og triks til neste økt og masse annet gøy. Har du hatt en ny rekord på trening, fortell meg. Sliter du med motivasjonen del det her så kan vi sammen hjelpe hverandre opp og inspirere hverandre.

Denne uken har jeg noe fantastisk å dele med dere. På Fredagen fikk jeg og Kim et rimelig insane svar på noe vi ventet på og er beyond glad akkurat nå! For det er noe som forandrer fremtidsplanene våre.

Denne oppdateringen tok litt lenger til enn antatt rett og slett fordi jeg valgte å flytte hele bloggen i stedet for å bare oppdatere designet som først planlagt. CRAZY, men jeg hoppet i det med litt god støtte fra min partner in crime.

Overraskelse!

Jeg har selvsagt en overraskelse til dere som plaster på såret for at dere måtte vente så lenge og det er at dere får -25% på alle ordinære varer hos www.x-life.no med rabattkoden «COACHKAMPHAUG» ut denne uken. Jeg håper dere finner dere noe nytt nå som høstens nyheter er på full vei inn over alt.

Anyway..

Har dere noen ønsker til fremtidig innlegg? Hva skal vi ha fokus på her jenter? Trening, kosthold, mer personlig, tips og triks? Bring it!

LET´S DO THIS!

blogg

By |2018-08-22T20:47:24+00:00august 22nd, 2018|Hverdagen|

18 Comments

 1. Wiktoria 22/08/2018 at 16:27 - Reply

  Gjerne enda mer fokus kosthold!!

  • christinekamphaug 22/08/2018 at 16:49 - Reply

   Absolutt :D Det blir en helt annen greie med denne bloggen! Noen ønsker innenfor kosthold?

 2. Marianne 22/08/2018 at 17:14 - Reply

  Gratulerer med ny blogg!!😀👍
  Stemmer for kosthold jeg og. Har fått rutine på treningen, men får ikke til kostholdet😔
  Har også fått påvist intoleranse mot melkeprotein og egg. Aaner ikke hva jeg skal bytte det ut med..vil få i meg nok av alt jeg trenger.. såee ei “bytteliste” hadde vært noe nå når du har fulgt et vegansk kosthold😀🙈

  • christinekamphaug 22/08/2018 at 17:20 - Reply

   Tusen takk, så koselig! <3 Det er kostholdet som ofte er vanskeligst, men der kan jeg hjelpe til! Superkjipt at du har blitt allergisk mot akkurat det, for det gjør det jo ikke akkurat enklere. :(

   Notert!

 3. Karoline 22/08/2018 at 17:53 - Reply

  Så gøy,gratulerer! :D Gjerne mer om kosthold :) Og gjerne mer om karbohydrater,er jo så mange meninger rundt det.. Liker og godt personlige innlegg ^^

  • christinekamphaug 22/08/2018 at 18:00 - Reply

   Tusen takk♥️ Det kommer en hel del mer innhold her den forrige! Gleder meg til å dele😍 og personlige innslag innimellom selvsagt😃

 4. Susanne 22/08/2018 at 18:15 - Reply

  Hei! Grattis med ny fresh blogg❤️

  Jeg stemmer for alt du nevnte over jeg!!! Men jeg sliter også med kostholdet😂😊
  Men, jeg følger med uansett fordi jeg syns alt du skriver og gjør er så supermotiverende❤️❤️

  • christinekamphaug 22/08/2018 at 18:23 - Reply

   Tusen tusen takk og herregud så søt du er♥️ Bare å glede seg til tiden fremover😃😘

 5. Marita 22/08/2018 at 19:22 - Reply

  Gratulerer med ny fresh og stilig blogg, wooow🙌 Har fulgt deg en stund, og synes det er helt rått hvor mye du har fått til på den tiden! Heia deg, og gleder meg til å følge deg videre fremover😁
  Savner egentlig ikke noe på bloggen din, elsker å lese den fra før, og treningsvideoer ser jeg på instaen din😊

  • christinekamphaug 22/08/2018 at 21:01 - Reply

   Tuuusen tusen takk! Det betyr så utrolig mye, herregud så koselig!! Godt å høre at du er med meg i hverdagen :D Hihi..

 6. Kjersti 22/08/2018 at 20:14 - Reply

  For en fresh blogg da 😍 Jeg stor fan av både deg og av det du holder på med, så eg sier bare fortsett sånn! Du oser motivasjon og glede for det du driver med og det er så flott 😄 Det smitter over på oss andre!

  • christinekamphaug 22/08/2018 at 20:59 - Reply

   Ja, ikke sant! Er så fornøyd :) utrolig koselig feedback! :D Tusen tusen takk, setter så stor pris på det! <3

 7. Lene 23/08/2018 at 05:20 - Reply

  Mere personlig og kosthold😊

  • christinekamphaug 23/08/2018 at 08:52 - Reply

   Notert frøken! <3

 8. Mie 23/08/2018 at 15:45 - Reply

  Blæ- Liker ikke blogger der jeg må klikke meg inn på hvert innlegg, det er så tungvindt!!

  • christinekamphaug 23/08/2018 at 16:09 - Reply

   Det er en test periode så hvis det blir mye misnøye så bytter vi til vanlig😊

 9. Camilla 07/09/2018 at 17:41 - Reply

  Misliker sånn at jeg må klikke meg inn på hvert innlegg :( er så mye bedre når man kan scrolle! Ellers må jeg bare si at jeg elsker bloggen din, og uansett følger den <3

  • christinekamphaug 18/09/2018 at 17:27 - Reply

   Oh no! Det kan endret så om det blir sånn at det blir mye feedback på akkurat det som blir layout´en anderledes og med innlegg under hverandre igjen ;)

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.