WORKOUT EMPIRE – JEG ER FRELST!Her om dagen hentet jeg jo tidenes ordre hos
www.x-life.no fordi de har fått inn et nytt merke som heter WORKOUT EMPIRE. Siden vi har vært i Telemark og litt på farta så har jeg ikke fått sett så mye på det, rett og slett fordi jeg ville vente med å se på alt til jeg filmer til YouTube video så dere kan se min 100% ekte reaksjon når jeg pakker det opp. Og jeg har fortsatt kun pakket opp det jeg har på meg her..

Men i går skulle jeg trene bein (økt ligger i bunn av innlegget) og jeg klarte ikke dy meg. Jeg hadde egentlig en skikkelig “tåler ikke trynet mitt” dag i går. Det er fordi jeg har mensen og da blir jeg litt manisk kan man si. Ikke bare blir jeg manisk, men jeg blir sjukt oppblåst, full av vann i kroppen og ser typ 4 mnd gravid ut også (må minne om at disse bildene er tatt i flatterende vinkler for å si det mildt). Jeg er også velsignet med smerter fra helvette når jeg har sharkweek så woho for det. Og bare tanken på å ta på seg treningstøy og komme seg til gymmen i går var baaaah..

workout empire

I did NOT feel it da!

HELT TIL.. Jeg åpnet en av tightsene og toppene fra Workout Empire. Altså.. Jeg fikk et halleluja moment up in this place! Når jeg kjente på det så ble jeg sånn “kjære gud hvis du finnes så please la det sitte like bra på som det føles her i hånda mi” og DET gjorde det. Jeg er FRELST! Det her er uten tvil det nye favorittmerke mitt og det kan jeg si etter å kun prøvd 1 tights og 1 topp. Jeg har ikke lyst til å bruke noe annet enn det her. Haha..

WORKOUT EMPIRE

  1. Ikke gjennomsiktig
  2. Høyt liv
  3. God stretch, men fortsatt ekstremt godt hold
  4. Fresht og enkelt design

workout empire

Jeg har størrelse S i alt!

Jeg er ekstremt sær på treningstightser, dere aner ikke! Det skal MYE til for at jeg er 100*% fornøyd. Det er så mange som spør meg hva de burde gå for fordi jeg har vært så kresen og ærlig med meningene mine rundt treningstøy siden jeg startet å blogge. Jeg reklamerer IKKE for hva som helst for å si det sånn. Men dette merket går jeg god for og anbefaler av hele mitt hjerte. Jeg synes prisene er gode også.

Dere finner hele utvalget fra Workout Empire HER!  og det er fortsatt intropris og -25% på hele sortimentet!

I dag skal det jobbes på spreng, trenes og jeg skal redigere den første delen av den kommende bloggen som jeg filmet i går. Dette blir en BRA uke! Jeg ønsker dere en kickass Mandag babes. Start Mandagen med sunn og god mat, trening og et positivt syn på ting så har du lagt grunnlaget for resten av uka ♥ Sjekk ut flere treningsøkt her!

 FULL BEINØKT MED HANTLER:

Bl05zwIjmRa

By |2018-08-26T08:53:19+00:00juli 30th, 2018|Hverdagen|

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.