DRØMMER

Du vet når du drømmer om noe så virker det så fjernt? Urealistisk og uoppnåelig..

Vel. I løpet av mine år på denne jorda så har jeg lært meg 1 ting. INGEN drømmer er for store og drømmer skal skremme deg litt. Jeg kjenner på en følelse nå som er helt sjuk. Jeg har en drøm jeg SKAL gjøre virkelig. Jeg har en drøm som virker SÅ uoppnåelig at jeg ikke vet hvor jeg skal begynne for å sette i gang. Det er drit skummelt, men samtidig så gir det meg helt sinnsykt stor mengde energi. Det gir meg liv.

Det å ha lidenskap for noe er sunt for sjela. Jeg nekter å være den personen som går gjennom livet uten å følge drømmene mine og det tok meg mange år å forstå det. Jeg surfet gjennom livet i chill mode og tenkte ikke noe særlig over handlingene mine fordi jeg bare svevde gjennom hverdagen på autopilot. Jeg dro på jobb som butikksjef, jobbet alltid overtid, spiste 1-2 måltider om dagen og det var som regel burgerking, kinamat eller noe annet junk food, kom hjem og så på tv resten av kvelden også alt på repeat igjen.

Jeg er ferdig med å være på autopilot.

Jeg tok kontrollen over livet mitt for noen år tilbake og det har gitt meg uendelig mange muligheter og fått meg hit jeg er i dag. Jeg har drømmejobben og jeg får inspirere og motivere så mange jenter hver dag. Jeg lever for det og jeg er ikke ferdig enda. Jeg er alltid på jakt etter å utvikle meg selv og vokse som person.

Jeg har hatt en drøm i nesten 1 år nå. I nesten 1 år har jeg tenkt på denne drømmen hver dag og i nesten 1 år har jeg latt drømmen være en tanke. I går tok jeg action. I går tok jeg første skritt i en retning mot denne drømmen og det føles INSANE! Jeg kunne ikke tillate meg selv å ikke jage denne drømmen for hva har jeg å tape? Joda, egentlig en hel del egentlig, men akkurat nå er ikke det en faktor for det er tidlig i prosessen.

Jeg kjenner jeg brenner så sinnsykt for å få denne ideen og tanken i gang. Jeg har lyst til å sitte oppe hele natten og jobbe med ideen og lage strategier og planer mot å lykkes. Dere vet den følelsen right?

Hva er forskjell på de som lykkes med drømmene sine og de som ikke lykkes?

De som lykkes TØR å satse! Derfor satser jeg.. Og jeg stuper inn med hodet først. Det er en sykt spennende tid i vente og selvom det er en lang prosess så kan sluttresultatet bli beyond min villeste fantasi!

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.