IDYLL

For en fantastisk start på helgen! Vi har vært i Telemark og i går gikk jeg en lang tur ved museumet i Bø. Det er noe som heter Kulturstien og det var så utrolig fint der. Skikkelig eventyrskog med trolsk stemning. Jeg er en sucker for skogen og når skogen og naturen ser skikkelig vill ut så gjør det noe med meg. Så vakkert.

I dag dro jeg tilbake fordi rett ved starten av Kulturstien er det et elvestryk som var perfet å bade i. Det var ganske heftig strøm noen av stedene, men det gikk helt fint. Bikkja klikka jo helt for hun er jo psyko når det kommer til vann. Mer vanngal hund har jeg seriøst ikke møtt. Det er jo sykt morsomt når hun hopper etter oss på steinene og kaster seg ut i vannet da. Jeg har alltid ønsket meg en hund som liker vann siden jeg var liten.

Dagens høydepunkt ble hårvasken i elvestryket. Herregud så fantastisk! Jeg hadde med en liten reiseversjon av sjampo og hårkur som jeg brukte og det var bare så idyllisk å vaske håret i en elv. Nesten kvalmt idyllisk faktisk. Hehe..

Nyt helgen alle sammen! Jeg hadde planlagt en overkroppsøkt i dag, men det fristet mer med sofaen siden vi akkurat kom inn døra fra Telemark nå!

#tur #fredag #ferie #natur #helg #juli #sommer #lykke #idyll #telemark #hund
By |2018-08-20T11:45:06+00:00juli 27th, 2018|Hverdagen|

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.