ALL IN

Denne helgen gikk seriøst SJUKT fort. Altså.. You have no idea. På Fredagen så var jeg jo sammen med Emmeli. Vi trente og etter trening tok vi en poseringstrening hjemme hos meg for jeg skal nemlig coache frøkna mot fitnessdebuten om kun 8 små uker. Jenta har en rå fysikk og jeg er så stolt av å ha henne på laget! Vakker både innvendig og utvendig!

Lørdagen jobbet jeg en del på formiddagen, dro å trente sammen med Ingrid Anne som jeg også coacher frem mot fitness debuten denne sesongen. Vi hadde en poseringsøkt etter vi trente overkropp og denne jenta har helt kroppskontroll. Gud bedre! Hun skal stille i noe som heter womens fitness og det er noe helt annet enn bikinifitness og de andre grenene vi hører om. Man blir selvsagt bedømt etter fysikk, men man har et frinummer hvor man har 90 sekunder med dans og turn i tillegg. Gud jeg gleder meg til å se henne!

Etter vi hadde trent dro jeg hjem og gikk en god tur med Nova før jeg fikk på meg noe annet enn treningstøy og dro ut å spiste med jentene. Det var digg å skravle og catche up litt. Men kvelden endte relativt tidlig og jeg dro å kjøpte meg is og godis. Det var jo tross alt Lørdag. Jeg spiste forresten opp godisrestene i går da jeg satt og jobbet. #OnlyHuman ! Jeg jobbet fra jeg stod opp til jeg la meg, med unntak av en lang tur på kvelden med Nova og litt lek med hun mellom slagene. Så jeg føler jeg fortjente litt ekstra is og smågodt.

MEN.. I dag er det Mandag (om det var noen som var i tvil) og av en merkelig grunn er jeg bare SJUKT motivert denne mandagen. Jeg pleier å ha blåmandag fra helvette som regel. Hehe, men i dag har jeg trua på meg sjæl, føler meg sterk og gleder meg til å dra å trene! Jeg starter uken med en overkroppsøkt og stay tuned på Instagram, for der kommer det en full overkroppsøkt senere nemliiiig :)

VI GÅR ALL INN JENTER! NY UKE Å KNUSE MÅLENE SINE PÅ! I dag har dere sjans til å starte frest. Forrige ukes grums slipper vi og full fokus fremover!

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.