TRENINGSDATE!

I dag hadde jeg en perfekt start på dagen! Emmeli kom til meg klokken 11:00 også dro vi og trente 12 ish. Jeg er jo tidenes tregeste menneske så det tok meg vel ca en time før jeg fikk surret meg til å få på meg treningstøy og pakke bagen. Sånn går det når man ikke alltid har evnen til å holde kjeft fordi man er glad for å se noen.

Emmeli er verdens søteste og vi møttes faktisk på fotoshoot for www.x-life.no ! Hun er lite selvhøytidelig, morsom og en ekte styrketreningsnarkoman as myself så vi kommer kjempegodt overens og har det veldig gøy hver gang vi er sammen. Bare sjekk vloggen fra shapeup weekend HER!  Jeg dør å gøy det faktisk var og det var der vi faktisk ble godt kjent. Hun er akkurat en sånn type energi jeg trives å omgåes med. 

I dag var det skikkelig digg å bli ferdig med økten tidlig så retten av Fredagen er stressfri. Siste finish på vloggen fra Gran Canaria står på planen i dag skal også blir det Fredagstaco og chill. Jeg har filmet hele dagens beinøkt så den kommer på Instagram og blogg i morgen for de som vil teste den. Jeg har også filmet hele overkroppsøkten jeg hadde i går så nå kjenner jeg motivasjonen for å lage treningsvideoer og bra innhold er BACK! And it feels AMAZING! 

Gooood helg dere! Håper uken deres har vært amazballs og at dere har fått inn øktene deres! Jeg mangler en økt og det er overkropp i morgen. Muligens ei bonusøkt på Søndag. 

→ Trener dere i helga?

By |2018-08-20T23:25:21+00:00juli 20th, 2018|Hverdagen|

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.