PRINCESSA MI ER 1 ÅR I DAG!

For 1 år siden i dag kom denne lille gærningen til verden og jeg er så takknemlig for at hun havnet hos meg. Jeg hadde aldri trodd at jeg kunne knytte meg så mye til en liten skapning som Nova og selvom det høres super kvalmt og klisje ut så er hun min lille sjelevenn. 

Jeg husker når jeg fikk henne så tenkte jeg “hva faen har jeg gjort” for jeg har ikke møtt en valp som var mer full av faen en henne, men hun sjarmerte meg jo i senk med de nydelige øynene sine så det var ikke lett å være streng når hun hang i buksebeina mine.

Når jeg tenker meg om er hun verdens snilleste hund. Hun har aldri ødelagt noe. Kun et par skolisser som har blitt sutta på, men bortsett fra det har hun vært superflink fra start. Renslig med en gang og jeg kan vel telle på 2 hender hvor mange uhell hun hadde inne når hun var liten. Lille venn.

Hun er den morsomste lille hunden i hele verden og fy så smart. Hun lærer raskt og det er som om vi forstår hverandre rett og slett. Hun er så kvikk og det gjør det ekstra morsomt. Jeg har lange samtaler med hun hver dag jeg. Hehe.. Jeg er uendelig glad i henne! Det er jo dattra mi rett og slett. Hihi.. #CrazyDogLady 

Mamma elsker deg lille venn!♥

Bildedryss finner dere nedover! Er hun ikke bare den vakreste! Så stolt av jenta mi som har blitt en så fin bestevenn♥

By |2018-08-20T23:34:15+00:00juli 17th, 2018|Hverdagen|

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.