VEGANSK SNACK!

På vei opp til hytta i går så kjøpte jeg med meg litt godsaker som jeg kan snackse på mens jeg er her oppe. Når man hører ordet vegansk så tenker man jo noen ganger på gress? Haha, neida, men jeg trodde først at det ikke var så mye type godteri man kunne spise, men det er faktisk mer enn man tror. Og hadde du trodd at OREO kjeks er veganske? I dont think so.. Jeg ble seriøst satt ut når jeg fant det ut. Jeg lever for oreo kjeks og ble insane happy. 

Nå er det jo ikke slik at jeg slavisk følger et vegansk kosthold, men jeg synes det er utrolig spennende jo mer jeg finner som er vegansk og som faktisk er helt vanlige matvarer veldig mange spiser, som Oreo kjeksene, tortilla chips og riskaker med sjokolade. Speaking of sjokolade. Jeg eeelsker jo sjokolade og let me tell ya! Jeg tenkte jo at det kanskje ikke fantes det beste utvalget uten melk og fløte, men jeg har funnet noen sjokolader jeg skal teste.

En annen storfavoritt om dagen er cookiene til Lenny&Larry´s. Fy faen de er gode! Den beste smaken er uten tvil snickerdoodle som smaker som en blanding av pepperkake og eplekake. Kan vel kanskje si den smaker litt som krydderkake. De er som regel ALLTID ferske som fy. Jeg kjøper de som regel på deli de luca/on the run bensinstasjonene. Ellers så tror jeg man får de på XXL og på nett.

1 hel cookie er 400 kcals og 16 gram protein. 

Jeg kjøpte også litt potetgull og annen snacks som energibarer. De er som regel veldig kaloririke, men perfekt som snack eller mellommåltid om man skal gå en fjelltur for eksempel. Så denne hytteturen blir super! I morgen blir det fjelltur og en liten sirkeløkt her ute med utstyret jeg tok med opp. Dagen i dag har gått med på å jobbe og nå skal jeg lage meg noe mat. Ahhh.. Hyttelivet ass. STORKOSER MEG!

By |2018-08-20T23:47:58+00:00juli 10th, 2018|Kosthold|

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.