IDIOT!

OKEI, 1-2-3 FJELLET! Jeg har brukt morningen på jobb og pakking. Jeg begynner å nærme meg ferdig pakket, men let me tell ya. Its a struggle. For ikke bare skal jeg ha med alt mulig drit jeg eeegenlig ikke trenger, neida, jeg skal jo ha med seg den store Mac´en, bikkjemat, en medisinball på 6 kg, ankelvekter på 5 kg, treningstrikker og antrekk nok til å kunne være borte i et halvt år. Haha… Jeg blir så oppgitt over meg selv. Dere aner ikke.

Jeg er den personen som er livredd for å ikke å ha med nok. At jeg skal angre på at jeg ikke tok med meg noe. Derfor så pakker jeg gjerne ALT. Bare for å være sikker. Men så blir det jo til at jeg bruker 1/3 del av alt jeg har med og drasser med meg unødvendige ting opp og ned fjellet. SHAME!

Jeg skal jo tross alt være borte i typ 12 dager så det er jo bare rett og rimelig at jeg skal ha med 3 bikinier (minner dere på at jeg skal på fjellet, ehe), ørten treningstightser, 5 skopar osv. Nei guuud, mens jeg skriver det her til dere blir jeg bare enda mer flau og oppgitt over meg selv. Hvem er det jeg tror jeg er? Kim K?

Jeg har hvertfall planer om å smelle sammen noen killer treningsøkter å dele med dere. Det er jo et høyfjellshotell i nærheten jeg tenkte jeg muligens skulle stikke innom for å få inn noen skikkelig styrkeøkter, men det utstyret jeg har med bør dekke mine behov når kreativiteten setter i gang med morsomme økter litt utenfor komfortsonen. 

Nå begynner mini og bli utålmodig så nå er det bare å kaste alt inn i bilen å krysse fingrene for at jeg har plass. Hehe.. Flere som er pakkeidiot som meg? Eller er dere mer fornuftige?

Vi sees på Fjellet! 

Sneakers fra Granca (modell: Nike air huarache) // Genser Bikbok // tightsen er rimelig sliten og sikkert 4 år gammel, men super digg!

By |2018-08-20T23:50:08+00:00juli 9th, 2018|Hverdagen|

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.