FLYTTE?!

Helgen har flydd forbi og denne uken ble ikke helt som planlagt hverken treningsmessig eller kostholdsmessig, men jeg er ingen fanatiker og noen uker blir bare slik rett og slett. Er jo bare menneskelig eller hva? Jeg dro opp og hjalp søstra mi med å male en stuevegg og 2 soveromsvegger i går og tilbake i dag for å male strøk nr 2. Det ble dritfint og jeg er sååå forelsket i leiligheten.  Det er perfekt planløsning og i landlige omgivelser. Jeg kjenner jeg vil flytte til et slikt type nabolag selv.

Jeg føler jeg ikke trives like mye på Lørenskog lenger og har gått i tankeboksen på å selge leiligheten min for å kjøpe noe som er litt lenger unna byen med litt mindre folk i nabolaget, mer skog og mark. Selvom østmarka er rett i nærheten så er det fortsatt så mye folk. Hehe.. Det er jo omtrent kø i skauen, neida. Ikke så ille, men oppe på Nordkisa er det mye roligere. Her er det bare 1 Kiwi og et buss-stopp. Men selvom det er såpass landlig så er Jessheim 15 minutter unna.

Vi bestilte halve pizzaen vegansk til meg og halve pizzaen med meatfeast til søstern. Lurer på hva de på peppes tenkte når den bestillingen kom. Haha.. Well well. Nå er jeg endelig hjemme og skal hoppe til sengs etter et par mail er svart på. Jeg reiser jo på hyttetur i morgen og blir borte til midten av uken etter den som kommer nå og det blir skikkelig terapi og gå på fine turer med Nova, være med familien og slappe maks av.

Jeg skal ha med den store mac´en min så jeg får jobbet med YouTube mens jeg er der. Håper helgen deres har vært fin babes nå er det alt for sent!!♥

By |2018-08-20T23:53:12+00:00juli 9th, 2018|Hverdagen|

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.