IKKE SÅ FANCY

Om bare livet hadde vært så fabolous hæ? Hehe.. Jeg kunne jo bare lagt ut disse bildene og latet som jeg levde et fancy-ass liv med champis hver Lørdag, men det er ikke tilfelle. Disse bildene er fra jeg var på beachclub på Gran Canaria og det var så amazing, det skal sies. En fantastisk opplevelse som en sjelden luksus i hverdagen, men ikke hverdagskost for denne dama. Jeg føler at når man gjør det en sjelden gang så settes det mer pris på enn om det var sånn hele tiden? ENIGE?

Lørdagen min er ikke så fancy denne helgen, langt der ifra. Jeg skal straks kaste meg i bilen, hente pakken min fra xlife på bunnpris og dra opp til Nordkisa for å hjelpe den eldste lillesøstra mi og typen hennes med å male leiligheten sin. De har akkurat kjøpt seg leilighet og fikk nøklene sine på Torsdag. Jeg er SÅ stolt av de! ♥

I går dro jeg opp til Jessheim og piercet nesa mi og jeg er så SJUKT fornøyd. Dere aner ikke. Jeg har filmet både tattistimene mine og når jeg piercet meg og det kommer på YouTube. Haha, nå føler jeg at jeg sier “det kommer på YouTube” hele tiden, men jeg har sånn seriøst 4 videoer på gang nå så hang on.

Det kommer. Im on it! Gleder meg så til å vise dere syden, beinøkter, tattistime og masse mer! 

Etter det spiste jeg på et sted som heter Bowlers på Jessheim med mamma og stefaren min. De hadde faktisk gode veggisalternativer så hands up for that! Dritgod mat så jeg drar absolutt tilbake dit. Denne uken har det vært litt mer kos enn vanlig og det har vært så godt å ha en ekstra uke etter ferien spå Granca med litt ferie her hjemme også. Men nå skal jeg komme meg ut døra for jeg ligger jo bak skjema som vanlig. Story of my Life!

Bli med meg på snap: CHRISUNIVERS

By |2018-08-20T23:55:05+00:00juli 7th, 2018|Hverdagen|

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.