TATTIS MED MENING

Tatoveringene jeg tok i går de betyr faktisk noe i motsetning til de andre jeg har som jeg har tatt bare fordi jeg synes de er kule. Jeg har alltid vært den personen som tenker «må tattiser bety noe?» «må alt ha en dypere mening?» Og nei, seff ikke. Men jeg føler at de jeg tok i går var veldig MEG. Jeg tatoverte BRA NOK! på kragebeinet og EKTE rett over hælen.

Jeg har gjennom oppveksten aldri følt meg bra nok. Og under begrepet «bra nok» ligger mange andre ord og tanker som pen nok, smart nok, kul nok, trent nok, babe nok, har ikke fine nok tenner, mørke ringer under øynene osv. You catch my drift right? Jeg har vært i forhold hvor jeg har fått «bekreftet» alt det overnevnte. Blitt dratt ned av «venner» rundt meg og latt meg tråkke på fra jeg var tenåring.

Jeg har gjort alt for å please andre og alltid satt meg selv sist. Jeg er en person som gir bort de siste pengene jeg har om jeg føler noen trenger de mer enn meg. Men i en alder av 30 år lar jeg meg ikke snakke ned til lenger og sier ifra så fort jeg er uenig med noen eller synes noen er et rasshøl enten mot meg eller andre.

Jeg har til tider følt at jeg ikke er noe forbilde fordi jeg ikke «ser»  fysisk bra nok ut hverken kroppsmessig eller utseende messig. Jeg er min egen værste fiende og har uendelige komplekser når jeg stirrer meg selv i speilet om morningen slik de fleste jenter har. Men jeg er hvertfall EKTE.. Jeg er meg selv både på godt og vondt og jeg anser meg selv som et godt medmenneske som bryr meg om andre og det trumfer kropp all day, anyday!

Dette bildet ble tatt av meg på ferie uten at jeg visste eller ba om det. Og det her er så ekte som det får blitt spør du meg..


– Uretusjert bilde –

Det her kalles HUD.. Med strekkmerker og cellulitter. Dette er meg 100%! Jeg har det selv i konkurranseform. Det er mine gener som jeg har fått av mamma og pappa og de fleste jenter har dette. Selvfølgelig skulle jeg ønske at de ikke var der og selvsagt er det irriterende. Men det der definerer ikke meg på noen som helst måte. Det sier INGENTING om meg som person. På samme måte som at selvom noen har en «super hot kropp» som samfunnet anser som perfekt så kan de være drittmennesker selvom. VI MÅ SE MER FORBI KROPP. HVEM INSPIRERER OSS?

Jeg er 30 år og kjenner presset. Jeg kan bare TENKE meg hvordan unge jenter har det i dag. Det må være HELT grusomt. Jeg får vondt inni meg og det river i sjela når jeg ser unge jenter som ikke tør å gå i bikini eller shorts når det er over 30 varmegrader fordi de ser overretusjerte kropper i sosiale medier og skammer seg over sin egen kropp. Så jævli trist! I en verden hvor det er mer status med en bra kropp enn en god personlighet og det å ta vare på de rundt seg er det ikke lett å overtale seg selv om at den pakken man har er bra nok om den ikke passer inn i den fysiske «babe malen».

Noen ganger føler jeg for å kaste opp over hvor overfladisk verden er. Jeg tatoverte BRA NOK! speilvendt på kragebeinet som en daglig påminnelse. Et lite budskap til meg selv hver gang jeg ser meg i speilet. Når jeg blir ubevist påvirket av FAKE i sosiale medier så må jeg alltid huske at jeg er bra nok akkurat som jeg er.

Jeg håper dere sier dette til dere selv HVER eneste dag jenter! Ikke la noen fortelle dere noe annet♥

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.