ONLY HUMAN

Okei! I dag skjer det! Legday girls og jeg er så klar som bare det. I går ble en slags weird “lande” dag etter jeg kom hjem og i dag føler jeg meg seriøst som et nytt menneske igjen etter en dag full av karbs og chilling. Det var ikke mer som skulle til. I dag har jeg fått ryddet kåken, støvsugd og tørket støv, jobbet en del, ryddet ut av koffertene og det bruker jeg ikke å gjøre før det har gått 2 uker så nå er a fornøyd. Jeg startet dagen med et sunt måltid i motsetning til gårsdagen som ble startet med noe sunt også potetgull til dessert. Hehe..

Noen dager ass! #OnlyHuman

Nå skal jeg straks stikke å trene beina til de faller av, hehe.. Jeg tenkte å kjøre noen dropsett og supersett bare for å fyre de skikkelig i gang. Jeg har planer om å gjøre litt om på treningsprogrammet mitt nå så jeg får skikkelig høyre syreøkter igjen. Det er jo det jeg liker best. Så jeg får bruke uken på å sette sammen noe nytt til meg selv.

Jeg har også lagt inn ny ordre hos www.x-life.no og venter noen nyheter hjem jeg håper kommer asap. Deler bestillingen med dere i morgen om dere er keen på litt inspo på klesfronten for det er bare FOR FRESHT! Er det noe som gir et ekstra boost på treningsmotivasjonen så er det nytt treningstøy. 

Dagens treningsantrekk er ON POINT! Jeg shoppet disse Nike skoene og adidas genseren på Granca. Shortsen er fra x-life (utsolgt) og capsen er fra Bikbok. Jeg har forresten fortsatt blåmerker nedover hele beina fra vi spilte med airsoft gevær. Jeg kastet meg rundt på banen der som Rambo. All in for å si det sånn. Hehe.. Gjør ikke ting halvveis, heller!

By |2018-08-21T00:02:54+00:00juli 4th, 2018|Hverdagen|

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.