DRAINED

Herregud i dag ass. En dag jeg bare pissa bort fordi energien min er på bånn. Jeg hadde planer om å pakke ut av kofferten, trene, jobbe, ut med Nova og rydde kåken. Det jeg har gjort er å tatt meg en dusj, jobbet og vært ute med Nova. Jeg ble også med lillesøstra mi på Maxbo og Bohus for å shoppe maling og møbler siden de får nøklene til leiligheten de har kjøpt på Torsdag. Etter det dro vi å spiste på Egons og skravlet litt. 

Jeg er så sjukt DRAINED… De fleste kommer jo hjem fra ferie og er ladet opp og fulle av energi, men jeg føler stikk motsatt. Som om noe har sugd kraften ut av meg. Jeg er så sliten at jeg sovnet mens jeg satt i en sofa på bohus og ventet på at søstern skulle betale. En dude som jobbet der tittet rart på meg når han så jeg satt å duppa og jeg døde innvendig. Hva skjer liksom. Etter vi hadde vært på Maxbo var det som om noen bare punkterte lufta i meg og jeg ble så tafatt og fjern. Du vet når du er så sliten at du ikke klarer å snakke rent. Du snøvler på en måte. Der er jeg. 

Så nå sitter jeg å spiser ben&jerrys og jobber. Kofferten er på spisebordet, det er hybelkaniner i kriker og kroker, trening skjer jo ikke og jeg føler meg egentlig som en stor turd. Men hei.. Det er livet og i dag var en drittdag. Det positive med det var at jeg fikk tilbringt tid med søstern da♥

Kommer sterkere tilbake i morgen forhåpentligvis!

By |2018-08-21T00:04:56+00:00juli 3rd, 2018|Hverdagen|

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.