CHAMPISFAKTOR!

Herregud så fort en uke kan gå. Er det mulig. Gran Canaria leverte som faen og jeg må si jeg ble litt småforelsket i stedet. Det er sikkert fordi vi opplevde så mye. Vi lå ikke på stranda hver dag liksom, vi dro å fant på ting og det var så sjukt morsomt å oppleve forskjellige sider av Granca for å si det sånn. Vi var down and dirty med firehjuling i fjellene, airsoft skyting på skikkelig bane og snudde helt på flisa for å dra på beach club med høy champisfaktor.


– Bare LITT solbrent på beina da! – 

Jeg har jo nettopp blitt kjent med Anne Cathrine sånn på ordentlig og det å reise på tur med noen man ikke kjenner så godt er både gøy og utfordrende. Vi har det drit gøy sammen, men samatidig så er vi så sjukt forskjellige så det ble litt stanging av hoder innimellom, men siden ingen av oss er langsinte så ordet det seg raskt også var det bra stemning igjen.

Jeg er jo en person som er ganske sensitiv selvom jeg kanskje ikke oppfattes slik siden jeg alltid er glad og full av energi. Selvom jeg er en virvelvind av et menneske noen ganger så har jeg mye tanker og dype følelser jeg også. Jeg kan fort føle at jeg er til bry eller har gjort noe galt om folk behandler med på en viss måte. Men siden jeg snakker rett fra levra så spør jeg alltid rett ut om det er et problem og eventuelt hvordan det kan løses. Ting løser seg alltid kjapt da.

Hotellet var MAGISK bra med en poolbar på toppen hvor det var 3 små basseng på størrelse med en jaccuzi og solsenger med usikt over hele byen. Det var frokostbuffet og middagsbuffet som var av topp kvalitet. Det var et barnefritt hotell og standarden var høy. Det het HL SUITE HOTEL i Maspalomas til dere som har spurt. Det var også et utegym der som var veldig bra. Jeg har faktisk veldig lyst til å reise tilbake!!

Det var virkelig over ALL forventning og jeg er så utrolig takknemlig for alt jeg får oppleve i livet mitt og at jeg får dele det med dere♥

By |2018-08-21T00:07:09+00:00juli 2nd, 2018|Hverdagen|

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.