BADEDRAKT!

Siden det har blitt så trendy med badedrakt så har jeg jo kastet meg på den moten. Hehe.. Jeg har seriøst ikke hatt på badedrakt siden jeg var en drittunge i barnehagen typ. Så det her føles egentlig veldig rart. Men siden jeg har sett diverse fitspo jenter på instagram bruke badedrakt og synes det er skikkelig fint, men spørsmålet er.. Klarer jeg å pull it of? Klarer jeg å gå rundt i en badedrakt og føle meg fabolous liksom? Eller får jeg flashback fra jeg var typ 5 år og hadde badedrakt med frynser og sand i ræva? Who knows?!

Jeg har jo silikon som dere vet og de er seriøst 11 år gamle. Og de SER 11 år gamle ut da for å si det sånn. Er nødt til å få gjort noe med de og bytte de ut, men det er ikke bare bare. Da må man ha treningsfri og det koster en del og jeg er jo litt sta. De er jo ikke ødelagte, det er bare visuelt ikke pent. 

Anyway.. Jeg synes badedrakt er så fint fordi da viser man ikke nødvendigvs for mye pupp. Og det liker jeg! Jeg trives godt med å være litt low key på puppestellet, ræva derimot kan jeg godt vise litt ekstra frem i en type brasil-fit truse/tangaish. Hver sin smak og ingenting er feil spør du meg. Så lenge man føler seg fin kan man gå i hva man vil ass.. Dra på nudiststrand om du vil. IDK. You do you ;)

Hva synes dere om badrakt? Synes dere jeg drar det i land? Jeg har en sort og oransje! Mulig jeg kliner til med oransje i dag. Føler meg litt gærn!

Nyt Lørdagen alle sammen. Vi skal på pool party også tar vi ei litta tur ut for å sjekke livet er på Granca. Hehe.. 

By |2018-08-21T00:10:18+00:00juni 30th, 2018|Hverdagen|

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.