BEACHPARTY

Ei litta oppdatering fra sydendyret på Granca. Tiden går sykt fort her nede og vi har gjort noe HELE tiden. SHIT så gøy jeg har det og det er så latterlig digg å være på en tur hvor det skjer litt. Vi har vært å kjørt buggy 4hjulinger i fjellene, skutt med softgun på en skikkelig hardcore bane, badet i havet ofc, trent, shoppet og rett og slett hatt shitloads av gøy innimellom. Vi ler, smiler og møter på masse hyggelig folk jeg kommer til å savne. 

Selvom jeg er på ferie har jeg fått lagt ut video på YouTube, jobbet en del på kveldene og laget planer til jentene mine. Det er jo ikke så aaaalt for lenge til fitness NM og det er gøy å se hvordan formen til jentene mine blir råere og råere ettersom ukene går. Jeg gleder meg sykt til høsten for det blir EPISK bra. 

I morgen skal vi på beachparty på dagen og ut en liten tur å se på bylivet for første gang her nede. Det blir ingen hardfyll, men en tur ut for å sjekke tilstandene kan man vel si. Hehe.. Jeg drikker jo så sjeldent, så 2 glass så er vel jeg fornøyd tenker jeg. Tipsy og god!

Så hvis dere vil bli med ikke glem å legg meg til på snapchat: CHRISUNIVERS … Det er litt enklere å oppdatere på snapchat og instastory når tiden flyr. LOVE YOU GUYS!! Ønsker dere alle en super helg!

#reise #ferie #sommer #syden #chill #livet #glad #hverdag #helg
By |2018-08-21T00:11:41+00:00juni 29th, 2018|Hverdagen|

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.